20 Бер 2017

Бронювання готелів для учасників Carpathian Yoga Fest 2017

Еко-курорт Ізки – це не просто гарне місце для відпочинку, це ще й вдало розташований курорт, звідки можна легко дістатися до Воловця, Пилипця чи Подобовця. Від Міжгір’я Ізки віддалені на 22 км, тому під час фестивалю ви матимете змогу насолодитися природною красою Карпат та відвідати найцікавіші туристичні пам’ятки, що розташовуються поблизу.

Щоб діставатися на Yoga Fest було простіше, можна знайти житло просто на курорті Ізки. Але якщо з певних причин проживання в Ізках вам не підходить, або ви бажаєте знайти житло ближче до туристичних орієнтирів – у цьому вам допоможе сервіс Hotels24.ua. Оператори підберуть номер відповідно до ваших вимог.

Що пропонують готелі

Серед послуг, які надаються готелем, найчастіше можна зустріти такі:

  • доступ до мережі Wi-Fi на території готелю;
  • обслуговування номерів;
  • парковка;
  • спортивні розваги;
  • ресторін на території.

За бажанням клієнтів, у готелях можуть надаватися й додаткові послуги. Тому після насиченого дня із заняттям йогою ви матимете змогу розслабитись у сауні, поплавати в басейні або відпочити на лоні природи.

Незважаючи на те, чи ви подорожуєте з родиною, коханою людиною або у колі друзів – житло для вас знайдеться, адже типів розміщення поблизу Ізок – безліч.

На гостей чекають багатоповерхові котеджі з натуральної деревини, затишні приватні садиби, пишні курортні комплекси з повним переліком послуг, а також недорогі готелі та приватні будинки для бюджетних подорожуючих.

izki-beautiful

0 Коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

*

code