23 Лис 2020

Енергія не може закінчуватися, її джерело всередині

Вероніка Тодорашка давала всього один клас на тему любові, але яким же важливим він був для мене!

Вероніка говорила про те, що енергія не може закінчуватися, що її джерело всередині.

І чим більше ти віддаєш, тим більше отримуєш!

Вона говорила про те, як важливо дарувати свою любов близьким і далеким, знайомим і не дуже. У вигляді приємних слів, компліментів, подарунків. Тут відразу пригадується книга Гері Чепмена про п’ять мов кохання. Вероніка вчила нас говорити “Я люблю тебе” навіть малознайомим людям. Це нескладно і навіть приємно.

Дуже важливо, за словами Вероніки, будувати теплі відносини з батьками, адже можна не встигнути. Кожен день говорити: “Я люблю тебе”. Позбавлятися від свого егоїзму, не бути занадто принциповими. Любов важливіше принципів!

А ще дуже важливо посміхатися! Всім! Знайомим і незнайомим. За словами Вероніки, не обов’язково бути розумним, головне — бути добрим. Розслабляти лоб і посміхатися. Бути добрим не тільки по відношенню до тих, хто нам подобається, але, особливо, по відношенню до тих, хто нам не подобається.

blog_ivanova (1)-minНа питання для чого нам йога Вероніка відповідає: “Наше завдання бути добрим і радісним завжди. Легко бути таким в зоні комфорту, коли все добре. Наше завдання залишатися радісними і добрими навіть під час труднощів і випробувань”.

Мені ще сподобалася цитата про взаємозв’язок радості і задоволення: “Є радість, є задоволення. Відмовся від задоволень, радій!”. Для мене це про те, що не варто ставити свою радість в залежність від чогось зовнішнього,

можна навчитися бути радісним завжди, незалежно від обставин.

Дуже здивувала фраза про те, що головне в нашому житті — це дихання, що не буде дихання — не буде нічого. Я думала, головне — любов, Вища Істина або щось таке, а тут — дихання. Хоча, це дійсно один з моїх висновків після йога фесту: дихання дуже важливе.

Усвідомлене дихання допомагає розслабитися, наповнитися, заспокоїти розум, повернутися в даний момент.

Завдяки тому, що ми дихаємо — ми живемо.

Вероніка говорила так щиро і проникливо, що на очах виступали сльози, як у неї самої, так і у її аудиторії. Вона приводила безліч прикладів зі свого життя. Розповідала, яким дивовижним чином здійснюються мрії. Казала, що потрібно обов’язково допомагати іншим людям здійснювати їх мрії.

blog_ivanova (3)-minВероніка говорила про те, що цінність подарунка вимірюється не тільки грошима. Вона розповіла нам зворушливу історію про те, як її подруга приїхала з Індії і подарувала Вероніці воду з Гангу, привітавши з минулим днем народження. Він їй нічого не коштував, але це був найкращий подарунок! Вероніка говорила, що завжди хотіла бути багатою, а тепер, коли вона багата і її оточення теж, вона розуміє, що це далеко не головне.

Ще багато побажань дала нам ця чудова жінка:
💚Щоб ми регулярно викидали старі речі, які не зберігали нічого не чорний день, якщо не хочемо, щоб цей день настав.
💚Мирилися з рідними, адже завдяки їм ми тут і вони для нас найкращі.
💚Рано вставали, адже ранній підйом дає багатство.
💚Творили і створювали з радістю.
💚Говорили й ділилися тільки хорошим.
💚Думали і фокусувалися на тому, чого ми хочемо.
💚Щоб ми не будували очікувань, адже вони ведуть до розчарувань.
💚Щоб ми довели своє тіло до розуму.

Вероніка провела для нас чудову практику, коли ми всі сіли в коло, одна людина в центр і ми хором говорили їй: “Я бажаю тобі щастя, любові і процвітання”. Вона нам сказала, що наші найщасливіші дні ще попереду і побажала, щоб у нас все було ще краще, ніж ми хочемо.

Мене вразило, що влітку щоранку о 6:30 Вероніка проводить йогу на пляжі в Одесі за пожертви. А на День йоги робить 108 кіл Привітання Сонцю разом з однодумцями. А ще, Вероніка робить чудові прикраси та сумки, вкладаючи в них свою любов. Я щиро захоплена і натхненна цією дивовижною жінкою і дуже вдячна за цю зустріч! Люблю і обіймаю кожного, хто читає ці рядки.

Автор — Анастасія Іванова

0 Коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

*

code